GOLD!

Het JOKO bestaat eind 2020 VIJFTIG jaar: ons GOUDEN jubileum! We weten niet wat de precieze datum van ons ontstaan is. Maar onze oprichters – mevrouw en de heer Lauwrier – hebben ons ooit verteld dat het allereerste optreden van JOKO met Kerst 1970 was.

De jubileumcommissie – de JOGOLDcie – is al een tijd bezig om in het schooljaar 2020-2021 een onvergetelijk jubileum neer te zetten. Uiteraard in het thema: ‘GOLD’! Er staan al 3 jubileumactiviteiten vast. Eén speciaal voor oud-leden, één voor alleen huidige leden en één voor iedereen die het JOKO een warm hart toedraagt!

 

December 2020: Kerstfilm "Joko A Golden Carol"

Bekijk hier de trailer van onze speciale Kerstfilm in Corona tijd:

 

Flyer JOKO A Golden Carol

 

29-30 augustus 2020: JOGOLD (KAMP)REÜNIE

Wegens Corona is deze activiteit uitgesteld.

Een reünie met alle huidige en oud-leden waarbij niet alleen wordt bijgepraat, herinneringen worden opgehaald en muziek wordt gemaakt. Maar een reünie met óók gekke spellen, verkleedpartijen, een (dans)feestavond en kampvuur met overnachting voor degenen die dat willen. Dit is een “once in a 50-year opportunity” die je als oud-lid niet mag missen!

Oproep: de uitnodiging voor deze reünie is inmiddels verstuurd aan elk oud-lid van wie wij een e-mailadres hebben (ruim 100). Mocht je een oud-lid zijn of kennen die hier nog niet van op de hoogte is, neem dan vooral contact met ons op.

 

16-19 oktober 2020: JOGOLD MINIVAKANTIE

Wegens Corona is deze activiteit uitgesteld.

Een lang weekend weg met alle huidige leden naar Limburg, waar we zes luxe appartementen tot onze beschikking hebben en een fantastische buitenruimte met jacuzzi, barbecue en alpaca’s. Op de zondag zingen we tijdens een viering in de St. Christoffelkathedraal in Roermond.  

 

29 mei 2021: GOLDPARTY

Wegens Corona is deze activiteit uitgesteld.

Als je jarig bent, geef je een feest. En als je 50 jaar wordt, geef je een enorm feest! Dat is precies wat wij van plan zijn! Iedereen die het JOKO een wam hart toedraagt: (oud-)parochianen, oud-leden en familie, vrienden, kennissen van (oud-)leden etc. zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens de eerste helft van de feestavond in onze eigen Bron geven wij een spectaculair concert, met als afsluiter Gold van Spandau Ballet. Tijdens de tweede helft kan er tot in de vroege uurtjes gefeest worden op de live muziek van onze eigen JOKO-band. Zorg dat deze datum vast in je agenda staat!

 

OP WEG NAAR GOUD!

Om alvast in de feeststemming te komen (ok, en ook wel een beetje om het laatste benodigde geld in te zamelen voor alle Gouden activiteiten), organiseren we in de aanloop naar ons jubileum ook een aantal festiviteiten.

 

Winterbarbecue met Kerstmysterie

Zo hebben we vlak voor Kerst 2019 een heerlijke winterbarbecue georganiseerd waarbij een Kerstmysterie opgelost moest worden. Dit was een groot succes. De ontmoetingsruimte van onze kerk zat bomvol: we waren in totaal met 120 man, vrouw en kind.

 

Holybollenactie

Op 30 december 2019 hebben voor het eerst de hele dag oliebollen gebakken in de Bron: maar liefst 2.000 in totaal! De beslagploeg was als eerste aanwezig, en de bakploeg heeft 9 uur achter elkaar non-stop gebakken. Maar ook de inpakploeg, verkoopploeg en bezorgploeg waren heel de dag in de weer. Het was een geweldig en zeker voor herhaling vatbaar! We verkochten uiteindelijk 1.600 bollen, álle vooraf bestelde bollen zijn opgehaald of voor een kleine meerprijs door ons aan de deur bezorgd (in Krimpen, Capelle, Rotterdam en Nieuwerkerk). Het overschot aan bollen hebben we nog diezelfde avond naar het Leger des Heils gebracht.

 

6 juni 2020: JOKO’s bazaar en feestelijke activiteiten voor jong en oud

Op deze dag is er werkelijk voor iedereen wat te doen! Zo kun je bijvoorbeeld lekker struinen over onze rommelmarkt, een fiets- of autopuzzeltocht door de Krimpenerwaard doen of proberen te ontsnappen uit één van onze escaperooms. Maar je kan ook de muzikant in je naar boven halen door mee te doen aan onze djembé-workshop of je geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Kinderen kunnen met een strippenkaart allerlei leuke activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen, rijden op een pony, een lekkere suikerspin eten, of mooie vriendschapsarmbandjes maken. Als klap op de vuurpijl kun je ’s avonds gezellig komen barbecueën!

Zet deze dag alvast in uw agenda!

 

Social Media

Contact

Jongerenkoor JOKO
Krimpen aan den IJssel
Nederland

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.jokokrimpen.nl